Wie zijn wij?

een stukje historie

Waar het allemaal begon

Sinds maart 2018 kent Amstelveen-Noord een nieuw samenwerkingsverband van apotheken, onder leiding van Nitika Chouhan en Kenny van Deventer. Deze apotheek groep is  ontstaan uit een fusie tussen de voormalig Amelink apotheken Amsterdamseweg en Molenweg en de apotheken Rembrandt en Randwijck. Eind 2018 zijn wij begonnen met het optimaliseren van de apotheek locaties en is de locatie Amsterdamseweg opgegaan in de drie andere apotheken.

Wie zijn wij nu

In 2020 zullen er nog een aantal veranderingen plaatsvinden om u de beste zorg te kunnen leveren.

Ook de Schiphol apotheek, gevestigd in het Stadshart van Amstelveen zal per 2021 opgaan in deze fusie. Wij vinden het erg belangrijk dat onze apotheken zich dichtbij uw huisarts bevinden in een medisch centrum. Zie op onze contactpagina alle apotheken waar u per januari 2021 terecht kunt.

De spil in uw
wijk

Wij vinden het belangrijk om nauw samen te werken met uw huisarts en andere zorgverleners. 

Daarom bevinden wij ons in een medisch centrum. Hierdoor kunnen wij u optimale zorg bieden en de spil zijn in het zorgnetwerk dat om u heen beweegt. 

Onze services

Wij bieden een uitgebreide dienstverlening op maat. Wist u dat u (kosteloos):

  •  uw medicatie kunt ophalen uit de medicijnautomaat bij apotheek Zonnestein? Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week.

  • ervoor kunt kiezen om uw medicatie thuis  te laten bezorgen?

  • van ons een e-mail ontvangt wanneer de medicatie klaar staat?

  • zich kan aanmelden voor onze herhaalservice? Hierbij zorgen wij dat uw chronische medicatie elke drie maanden automatisch voor u klaar ligt of bij u wordt thuisbezorgd. Wij regelen de receptaanvraag bij uw huisarts.

Wilt u gebruik maken van (één van) bovenstaande services, neem dan contact met op met uw locatie.